Pohja:
200 g digestivekeksejä
  70 g voita (tai margariinia)

Hyytelö:
3 dl      mangososetta (4 dl mikäli sose on miedon makuista esim. piltti)
1 rasia VIOLA-maustamatonta tuorejuustoa (200 g)
2 dl      maustamatonta jogurttia
1 prk    Flora vispiä vaahdotettuna (250 g)
1/2-1 dl sokeria
1 tl       vaniljasokeria
8          liivatelehteä
2 rkl     mangomehua

Kiille:
2 rkl mangomehua
2 dl  mangososetta
2      liivatelehteä 

Vuoka:
1. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla (pohja ja tarvittaessa reunat)

Pohja:
1. Laita keksi muovipussiin ja riko ne kaulimella halutun karkeaksi muruksi.
2. Kaada muru vuokaan
3. Sulata voi mikrossa ja kaada keksimurun päälle. Sekoita tasaiseksi. 

Hyytelö:
1. Varaa kaikki raaka-aineet ja työvälineet valmiiksi.
2. Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Vettä saa olla reilusti.
3. Vaahdota Flora-vispi.
4. Sekoita vatkauskulhossa mangosose, tuorejuusto, jogurtti, vaahdotettu Flora-vispi, sokeri ja vaniljasokeri.
5. Kuumenna mangomehu kiehuvaksi. Purista liivatelehdet kylmästä vedestä ja liota kuumaan mehuun. Sekoita kunnes liemi on tasaista. Jäähdytä hetki.
6. Lisää liivateliemi seokseen ohuena nauhana ja vatkaa samanaikaisesti jotta hyytelö on tasaista.
7. Kaada seos irtopohjavuokaan ja peitä kelmulla tai kannella. 
8. Anna hyytyä kunnes pinta on tasainen (1-2 tuntia).
9. Laita kiillettä varten varatut liivatteet pehmenemään kylmään veteen n. 10 minuutiksi.
10. Kuumenna mangomehu kiehuvaksi ja sekoita siihen liotetut liivatteet.  
11. Kaada tasainen liivateseos mangososeeseen ja sekoita tasaiseksi.
12. Kaada hyytelö kakun pinnalle ja tasoita pinta ravistamalla kakkuvuokaa varovasti.
13. Hyydytä kakkua vielä yön yli.
14. Irroita kakku vuoasta varovasti ja siirrä tarjoiluvadille vetämällä leivipaperin reunasta. Leivinpaperi saa jäädä murupohjan alle.
14. Koristele valmis kakku hedelmillä, suklaarouheella tai esim. pääsiäikarkeilla.

Herkuttele hyvässä seurassa :)